TERRASSA

EINES DE PAÍS

A la cambra de Terrassa la candidatura CAMBRES: EINES de PAÍS es presenta a una part del conjunt de les vocalies que es decideixen via les eleccions.

A més a més, algunes de les vocalies d’aquesta cambra no aniran a eleccions perquè només s’hi ha presentat una persona candidata.

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - JOSEP SALLENT, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Joan Arévalo

Comunitat Minera Olesana SCCL > La cooperativa de l'Aigua

GRUP: 1 

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - SALVADOR COT, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Salvador Cot Belmonte

Mon Terrassa SL

GRUP: 3
 

Alex Xapellí Belbel

 Alta Neteja de Vidres

GRUP: 7

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - MANEL GARRIGA, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Manel Garriga

Enercat, Enginyeria i Construcció  SL

GRUP: 7
 
FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - JOSEP SALLENT, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Josué Sospedra

Clinicbikes SL

GRUP: 8
CATEGORIA1

 

Joan Ramon Gros

GSolar Egara SL

GRUP: 8
CATEGORIA1

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - XAVIER BOIRA, CANDIDAT QUE ES PRESENTA A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Xavier Boira Bonhora

Nanolab SL

GRUP: 8
CATEGORIA1

 

Jaume Esquerda

Ferretería Ind. A. Esquerda SL

GRUP: 8

CATEGORIA: 2

Sun Rius

Gerd Rius Dietètica

GRUP: 8
CATEGORIA2

Jordi Roset Esquerda

Inversiones Girex SA

GRUP: 8
CATEGORIA2

 

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - TONI SORIANO, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Antoni Soriano Calle

Jimman 07 SL

GRUP: 9


FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - JORDI BASTALLÉ, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Jordi Pastallé Duran

Autònom del taxi

GRUP: 10
CATEGORIA

 

Natàlia Cugueró Escofet

Inversions Girex, SA

GRUP: 12
CATEGORIA1

 

Xavier Palet Farrero

Palet Alberca SL

GRUP: 12
CATEGORIA1

 

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - EMILI RIBA, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Emili Riba


GRUP: 12
CATEGORIA1

 

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - JAUME ANGERRI, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Jaume Angerri

Angerri Consultors SL

GRUP: 12
CATEGORIA: 2

 

Jordi Roset

Catalonia Independent Investiments SL

GRUP: 12
CATEGORIA2

 

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - MIQUEL SERRACANTA, CANDIDAT QUE ES PRESENTA A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.
Miquel Serracanta Domènech

Solutions Decisions SL

GRUP: 12
CATEGORIA: 2FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - JOSEP SALLENT, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Francesc Amorós

Amorós Gestión de Servicios SL

GRUP: 13
CATEGORIA: 1

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - EDUARD ROYO, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Eduard Royo Vellvé

Anàlisi Química INAL SLPU

GRUP: 13

CATEGORIA2

FOTO: ROSER VILALLONGA - BARCELONA / 16.02.2019 - MIQUEL DESCLOS, CANDIDAT A LES ELECCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ EN UNA LLISTA INDEPENDENTISTA IMPULSADA ENTRA D'ALTRES PER L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA.

Miquel Delclós i Saló

 Project Management  SL

GRUP: 13

CATEGORIA2